Fantasie de vrije loop
 
Achter de deuren van de bijzondere entree schuilen meters speelplezier en uren eindeloos fantasierijk kinderspel. In  speelparadijs De Ballon, Binnen en buiten spelen, krijgen de kids alle ruimte om zich uit te leven, te spelen en vooral ruim baan om hun fantasie de vrije loop te laten. Aan alles is gedacht. Op maar liefst drie niveaus kunnen de kinderen van 1 tot en met 9 jaar ongeremd hun eindeloze creativiteit kwijt in een circuit van niet minder dan 250 meter avontuurlijke tunnels, uitdagende bruggen, stoere klauternetten, glijbanen, klimwanden hindernissen en ga zo maar door.
Buiten hebben wij superleuke speeltoestellen, trampolines en een heus voetbalstadion. U kunt gezellig zitten op ons mooie terras en genieten van een hapje en een drankje
 
Veiligheid vóór alles
 
Alle toestellen in "de Ballon" zijn gemaakt van kunststof en natuurlijk voldoen deze aan de strengste normen volgens veiligheidskeurmerk voor speeltoestellen. De keuze voor kunststof is mede gedaan uit hygiënisch oogpunt. En die verzorging van alle toestellen krijgt vanzelfsprekend alle aandacht! Naast een comfortabele vloerverwarming, is "de Ballon" uitgerust met een krachtig luchtbehandeling systeem waardoor een prima en gezond speelklimaat gecreëerd wordt. Bij zeer warm weer hebben wij airco in de speeltuin.
 
Speciaal voor de peuters
 
Voor de peuters is een speciaal gedeelte van maar liefst achtentwintig vierkante meter afgeschermd. Hier kunnen de kleintjes tot 4  jaar naar hartelust spelen in een ballenbak, op een glijbaantje en nog véél meer. Ook buiten hebben wij super leuke speeltoestellen. Ook voor de kleintjes tot 4 jaar. Hun fantasie wordt én door de spelmogelijkheden én door de vrolijke kleurtjes op een geweldige manier geprikkeld. Het kleurige geheel van het knusse  speelparadijs doet gezellig aan. Oergezellig, super compleet en toch mooi overzichtelijk. Dat overzicht hebben de papa’s, mama’s of begeleiders overigens perfect vanuit hun eigen hoekje. Daar kunnen ze lekker lezen, een partijtje schaak spelen, iets drinken of een klein hapje eten en nu ook gratis internetten via onze draadloze Internet verbinding. Alles met de kinderen prima in zicht!